Ricus Tiekstra gekozen als nieuwe voorzitter

Terugblik Algemene Ledenvergadering

Het was gezellig druk bij de Algemene Ledenvergadering in Plexat op woensdag 10 april. Op de agenda stond: de verkiezing van een nieuwe voorzitter; de vaststelling van de financiële stukken over 2012 en 2013 en de samenstelling van de verschillende commissies die de voorbereidingen treffen voor de verkiezingen in 2014.

Omdat Johan de Bruijn in januari de opengevallen zetel in de gemeenteraad heeft opgevuld, was de voorzittersfunctie vacant. Ricus Tiekstra is weer bereid gevonden deze functie binnen de partij te gaan vervullen. De leden vonden dit een goed idee. Jos Engelen werd voor een periode van drie jaar herkozen als bestuurslid.

Uit de financiële stukken bleek dat de penningmeester ook in 2012 weer goed op de centjes van de partij heeft gepast. De eerste twee goede doelen kunnen in 2013 alweer rekenen op de steun van onze partij. Niels Tiekstra kwam vertellen over zijn doel dit jaar drie keer de Mont Ventoux op en af te fietsen. Hij zoekt sponsors voor het goede doel, te weten onderzoek naar hersentumoren. De aanwezige leden vonden dit een goed idee en wensen Niels heel veel succes. Het tweede goede doel is geworden de stichting Bantan Woro, die de laatste hand legt aan de realisatie van een school in Senegal.

Tenslotte zijn drie commissie ingesteld die de verkiezingen gaan voorbereiden. Marijke Vos, Ad van Oosterhout en Peter de Waard gaan zich bezig houden met de samenstelling van de kandidatenlijst. Gerry Jansen, Marieke van Aard, Carla Rutgers en Guido van Anneart zullen de campagne vorm gaan geven. Het programma zal worden opgesteld door de fractieleden met ondersteuning van de steunfractieleden.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal