Politiek talent gezocht!


Groen Drimmelen (VP/D66) zoekt mensen met  een duidelijke mening over politiek

De lokale politieke partij Groen Drimmelen (VP/D66) is op zoek naar enthousiaste politiek  geïnteresseerde Drimmelenaren in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2010. Indien u politiek geïnteresseerd bent en landelijk stemt op bijvoorbeeld D66 of GROEN LINKS lees dan vooral verder en neem contact met ons op!


 

Groen Drimmelen (VP / D66) is al 10 jaar als lokale politieke partij actief binnen de Gemeente Drimmelen. Ontstaan na een fusie tussen de VP (Vooruitstrevende Partij) Terheijden en Wagenberg en de afdeling D66 Made en Drimmelen, timmert de partij sinds die tijd behoorlijk aan de weg. Met een realistische kijk op elk voorstel dat de gemeenteraad passeert heeft Groen Drimmelen (VP / D66) zich duidelijk neergezet binnen de politieke verhoudingen in de gemeente. Sinds 2006 maakt de partij weer deel uit van de coalitie en neemt zij duidelijk de verantwoordelijkheid die bij het besturen van een gemeente wordt verwacht.


 

Groen, leefbaar en sociaal

Om op deze manier te kunnen blijven deelnemen aan het beter maken van onze gemeente, zoeken wij enthousiaste politiek geïnteresseerde inwoners van onze gemeente, die mee willen denken over hoe we verder invulling gaan geven aan een eerlijke, sociale politiek die in eerste instantie uitgaat van wat iedereen zelf kan bereiken. Verenigingen, een groene gemeente, leefbare kernen, passende woningbouw voor alle doelgroepen en kansen voor al onze inwoners staan bij ons voorop!


 

Doe mee D66, Groen Links, SP

Onze fractie werkt, samen met het partijbestuur, hard aan het bereiken van onze doelen die in ons verkiezingsprogramma zijn uitgewerkt. Inwoners die landelijk gezien stemmen op D66, GROEN LINKS, PvdA en SP hebben hier voor Groen Drimmelen (VP / D66) gekozen. Logisch, Groen Drimmelen (VP / D66) is een partij, die zich heel duidelijk profileert “links van het midden”, waar zelfs de sociale VVD’er zich thuis zal voelen. Meer informatie over Groen Drimmelen vindt u op www.groendrimmelen.nl .


 

Bent u geïnteresseerd in de lokale politiek en wilt u uw steentje hieraan bijdragen, neem dan contact op met één van onze raadsleden Jürgen Vissers of
Hans Kuijpersjvissers@drimmelen.nl of jkuijpers@drimmelen.nl of bel 06-20104674 of 06-42413322.
via


 

Ons motto:

GROEN DRIMMELEN

GEWOON DOEN!

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal