Plastic afval box

Groen Drimmelen (VP/D66) komt weer kartonnen plastic afval boxen bij u bezorgen:
OP=OP!

Heeft u ook zoveel plastic afval?

Vanaf 1 januari 2010 is het scheiden van plastic afval landelijk verplicht. Wij als Groen Drimmelen (VP/D66) vinden dat heel goed voor het milieu. Onze gemeente is er zelfs al sinds 2009 mee bezig. En de gescheiden plastic inzameling is in Drimmelen een groot succes! Gelukkig wordt de rekening bij de verpakkingsindustrie gelegd. 

Handige kartonnen plasticafval box

Het is wel lastig zo’n grote zak. Waar laat je zo’n ding nou? 4 jaar geleden introduceerden wij de gratis kartonnen plastic afval box, waar u de plastic zak in kunt hangen tot deze vol is. 
Op die manier ondersteunde Groen Drimmelen (VP/D66) het plastic afval scheiden en helpen wij u met dit probleem. Vanwege het grote succes 4 jaar geleden hebben we eenmalig nog een actie met deze boxen. 

Gratis en thuisbezorgd, maar OP=OP

Vanaf nu tot de dozen op zijn kunt u op de website van Groen Drimmelen (VP/D66) uw naam en adres achterlaten. Op de zaterdag daarna krijgt u de gratis plasticafval box keurig bij u aan huis bezorgd. Kan het makkelijker? 
Daarom zeggen wij “Gewoon Doen”: ga naar www.groendrimmelen.nl, “contact” en geef uw naam en adres door. Dat is de snelste manier om de plasticafval box te krijgen want op = op!

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal