Kies voor Groen Drimmelen (VP/D66) – lijst 4 Ellen Verhaard en Roel d’Hooghe

Trots op verenigingen en vrijwilligers

Ellen Verhaard-van der Made en Roel d’Hooghe; een nieuwkomer en een “oude rot” bij GroenDrimmelen(VP/D66). Wat zij gemeen hebben: de wil om altijd iets voor een ander te doen. Vrijwilligers, de smeerolie van onze samenleving, een groep inwoners waar we als gemeente niet zonder kunnen.

MENSEN HELPEN

Het is duidelijk hoe Ellen denkt een bijdrage te leveren daaraan. “Naast mijn gezin, familie en vrienden ben ik natuurlijk druk met mijn werk. Maar ik vind het ook belangrijk dat ik iets kan doen voor de gemeenschap waarin ik leef. We zijn allemaal op de wereld om iets te betekenen.”  Ellen is vrijwilliger bij Madese Boys, is zwerfvuilbestrijder en is in het verleden lang actief geweest bij Omroep Drimmelen. 

Roel: “Mensen helpen om dat te doen waar ze goed in zijn of wat ze nodig hebben. Daar krijg ik nog steeds energie van.” Roel was vele jaren gymleraar op o.a. het Dongemond College en is inmiddels al lang actief als vrijwilliger voor conditietraining bij Judoclub Made en bij Welzijn om hartpatiënten te helpen met sporten.

VERENIGINGEN EN VRIJWILLIGERS

Waarom voelen ze zich allebei juist bij GroenDrimmelen(VP/D66) zo thuis? “Naast onderwijs heeft deze partij als enige altijd aandacht voor de rol van de verenigingen en vrijwilligers. Die kunnen we niet missen in een samenleving. Een gemeente kan het echt niet alleen. Laat het maar aan de clubs en de mensen die daar rondlopen over!”, aldus Roel. 

Ellen is duidelijk waarom zij zo goed bij deze partij past: “Iedereen is als eerste zelf verantwoordelijk voor zijn of haar leven. Maar verenigingen kunnen daar zo’n goede bijdrage aan leveren. Bij GroenDrimmelen(VP/D66) zien ze dat en ze handelen er ook naar. Kijk eens hoe er is geïnvesteerd in kunstgrasvelden, accommodaties en het subsidiebeleid.”

KIES VOOR DRIMMELEN

Kies je voor verenigingen, kies je voor vrijwilligers, kies je ervoor om mensen te helpen, dan kies je GroenDrimmelen(VP/D66), lijst 4!

Voor meer info www.groendrimmelen.nl of info@groendrimmelen.nl 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal