Jürgen Vissers opnieuw lijsttrekker Groen Drimmelen (VP/D66)

De leden van Groen Drimmelen (VP/D66) hebben tijdens de ledenvergadering van 22 november Jürgen Vissers opnieuw aangewezen als lijsttrekker van de partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Jürgen zal voor de derde keer op rij de lijst van de partij aanvoeren. 
Na Jürgen wordt de top 5 gevormd door raadslid Leo Mol uit Terheijden, wethouder Hans Kuijpers, nieuwkomer Robert van de Corput uit Hooge Zwaluwe en raadslid Miriam Tiekstra uit Made. Miriam heeft er voor gekozen om niet op een direct verkiesbare plaats van de lijst te gaan staan. Zij wil de komende jaren meer tijd aan andere zaken besteden, waardoor zij onvoldoende tijd voor het raadswerk over houdt.

Verder staan op de lijst van in totaal 32 kandidaten naast oude bekenden de nodige nieuwe namen. Op de 6e plaats staat Anita van Gennip uit Drimmelen. Verder heeft Tim Eestermans uit Lage Zwaluwe zich bij Groen Drimmelen aangesloten. Hij staat op plaats 7. Op 8 staat Roxanne Pruijssers-Heijmans uit Terheijden en op 9 vinden we Ellen Verhaard- v.d. Made uit Made terug. Ad van Oosterhout uit Wagenberg completeert de top 10 van de lijst. 

Het bestuur spreekt van een goede mix uit de gehele gemeente met mensen die op vele terreinen kennis hebben en die ook kunnen bogen op veel contacten in de Drimmelense gemeenschap. 

Naast de kandidatenlijst hebben de leden ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. De lijst en het programma is te vinden op onze website: www.groendrimmelen.nl 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal