Jürgen Vissers, lijsttrekker en huidige wethouder Groen Drimmelen (VP/D66) stelt zich voor

Mijn naam is Jürgen Vissers, 43 jaar oud, getrouwd met Esther en trotse vader van 2 kids, zoon Sem en dochter Saar. Opgeleid in de accountancy en hierin vele jaren werkzaam geweest. En ik heb een aantal jaren gewerkt bij de gemeente Geertruidenberg in een financiële functie. 


Van jong af aan heb ik twee passies: 

Voetbal Zelf actief gevoetbald (nou ja…een poging daartoe), lang trainer en leider geweest bij Madese Boys nog voor we kinderen hadden, veel vrijwilligerswerk gedaan daar en nu weer trainer en leider bij het team van onze zoon. En bloedfanatiek supporter van NAC en getrouwd met een diehard Feyenoord-supporter. Jaja, dat kan! 


Politiek 

Groot bewonderaar van Hans van Mierlo, vanaf 2004 actief in de Drimmelense politiek, sinds 2006 in de gemeenteraad en sinds 2018 wethouder. En dat allemaal namens Groen Drimmelen (VP/D66), de club die het allerbeste past bij mijn ideeën en idealen.


Al zo lang politiek actief en waarom dan nog een periode? 

Ik wil heel graag nog een periode door voor Groen Drimmelen (VP/D66) om het verschil te kunnen maken. Om onze ideeën en idealen in Drimmelen verder uit te werken. Dat gaat dan vooral om: 

  • Onze kinderen en jeugd: goed onderwijs in goed geventileerde scholen met groene schoolpleinen en meer activiteiten voor de jeugd; 
  • Sterke verenigingen met hogere subsidies vanuit de gemeente; 
  • Veilige wegen en straten in onze dorpen; 
  • Heel veel ruimte voor sport, bewegen en gezondheid voor al onze inwoners; 
  • De natuur bij iedereen om de hoek in onze gemeente; 
  • Een goede en duurzame woning voor iedereen met steun vanuit de overheid; 
  • Goede zorg voor onze inwoners wanneer nodig; 
  • Weg met al dat zwerfafval! 
  • Voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto’s. 


14, 15 en 16 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Stem voor een hele mooie toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen, stem voor fijn en groen wonen en leven in de gemeente Drimmelen. Stem Groen Drimmelen (VP/D66). 


Actualiteit: situatie in Oekraïne 

Ik besef hoe goed we het hier hebben. Laten we dat met elkaar zo houden en blijven proberen de wereld een beetje mooier te maken. Dat is in deze heftige tijden in Europa een hele opgave.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal