Johan de Bruijn in het kort

Mijn naam is Johan de Bruijn, geboren 1955 in Dinteloord en sinds 1998 woonachtig in het buitengebied van Lage Zwaluwe, samen met Carla, 6 katten, een grote hond, 2 schapen, 2 paarden, een heleboel eenden en kippen.

Na 1 jaar in Dinteloord ben ik opgegroeid in Hoogerheide en als volwassene heb ik een tiental jaren in Breda gewoond en zelfs enkele jaren in Eindhoven. 
Mijn interesse in de lokale politiek komt voort uit een interesse in mijn lokale woon- en leefgemeenschap. Wanneer ik met mensen in het dorp praat hoor ik de diverse verhalen over wonen en leven in deze gemeente. Denk aan plan Lage Zwaluwe West of de plannen met de haven in Lage Zwaluwe. Ook de emoties over pro­jecten in Terheijden kunnen hoog op­lopen. Nog lang niet alles loopt hier op rolletjes en wanneer je daar iets aan wilt doen is er volgens mij een hele goede mogelijkheid: Actief wor­den in de lokale politiek.

Mijn achtergrond is Elektrotechnisch Ingenieur, afgestudeerd in Delft. Ik ben in dit vakgebied blijven werken, eerst als ontwerper en later in diverse adviserende functies. (Ingenieurs Bureau) .

Mijn missie in het kort:

  • Het buiten­gebied in de gemeente Drimmelen leefbaar houden voor iedereen en de vrijetijdseconornie (recreatie en toerisme) stimuleren.
  • Bij beslissingen altijd duurzaamheid een belangrijke stem geven.
  • Min­der betutteling door de lokale over­heid. Laat burgers en ondernemers meer zelf mogen beslissen.
  • Kortere doorlooptijden van gemeenteiijke procedures.
  • Duidelijker en snellere communicatie van gemeente naar de burger.

Gezien het bovenstaande, (lokale politiek, links-liberaal denken, buitengebied en veel dieren) was er maar een keuze mogelijk voor rnij en dat is Groen Drimmelen.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal