In Memoriam Jan Kuijper 1945 – 2021

Afgelopen week ontvingen wij het trieste bericht dat ons trouwe partijlid en voormalig raadslid Jan Kuijper op 14 april j.l. na een kort ziekbed is overleden. 

Jan werd als snel nadat hij zich n 1985 in Terheijden had gevestigd lid van de Vooruitstrevende Partij. Hij leverde een bijdrage aan de partij door het schrijven van stukken in de partijkrant en vele Groene Krantjes. In 1989 werd hij partijvoorzitter en van 1990 tot 1995 was Jan raadslid in de gemeente Terheijden. Tijdens zijn raadslidmaatschap lag Jan nog wel eens in de clinch met toenmalig burgemeester Hans van Brummen, vooral omdat Jan graag het naadje van de kous wilde weten.

Na zijn terugtreden als raadslid bleef Jan, weliswaar op de achtergrond, actief voor de partij. Ook na de vorming van Groen Drimmelen was Jan een trouw bezoeker van ledenvergaderingen en konden we een beroep op hem doen bij verschillende activiteiten. 

Enkele jaren geleden verhuisde Jan met zijn echtgenote naar Oosterhout, maar hij bleef lid van de partij en bezocht, als het even kon, de ledenvergaderingen. Zijn stoel zal nu echter leeg blijven. We gaan Jan missen en we wensen de nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. 
Namens het bestuur van Groen Drimmelen (VP/D66)Ricus Tiekstra(voorzitter)

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal