Groen Drimmelen (VP/D66): verduurzamen van de gemeentepolitiek

Al sinds jaar en dag is Groen Drimmelen (VP/D66) de partij die duurzaamheid, milieu en klimaat het hoogste in het vaandel heeft staan van alle lokale politieke partijen. We zijn erg blij dat de afgelopen jaren andere partijen ook deze beweging hebben gemaakt. Onze leefomgeving is namelijk van groot belang voor onze gezondheid en ons welzijn. Verduurzamen moeten we dus gewoon doen. Niet alleen omdat “Gewoon Doen” al jarenlang onze slogan is, maar omdat het nodig is om onze kinderen kleinkinderen ook fijn in Drimmelen op te kunnen laten opgroeien. 

Hebben we dan alleen maar oog voor duurzaamheid en klimaat? Nee, natuurlijk niet! We vertalen respect voor onze omgeving, mens en dier ook naar alle andere thema’s binnen de gemeente Drimmelen. Denk aan wonen, onderwijs, sport, maar ook verkeer, economie, recreatie en de inrichting van onze wegen, straten, parken en pleinen. 

Ook in de manier waarop we politiek bedrijven willen we verduurzamen. Groen Drimmelen gaat voor duurzame samenwerking met alle partijen, inwoners en organisaties. Vanuit respect voor de ander en met de blik op onze inwoners. Wij zijn een partij van het luisteren en samenwerken. Niet van roeptoeteren, ruzie maken en populaire praatjes. Verduurzaamt u met ons mee?. Stem dan op 14, 15 en 16 maart op Groen Drimmelen (VP/D66). Kijk voor ons verkiezingsprogramma op onze vernieuwde website www.groendrimmelen.nl 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal