Groen Drimmelen (VP/D66) op pad

Op 3 maart gaat u naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Met uw stem kunt u bepalen welke partijen na 3 maart de gemeente gaan besturen. Groen Drimmelen (VP/D66) gaat daarom op zoek naar de kiezers. Afgelopen zaterdag (20 februari) waren we in Lage Zwaluwe, Drimmelen en Made. Komende zaterdag (27 februari) komt u ons in Terheijden, Wagenberg en Hooge Zwaluwe tegen.


 

De festiviteiten rond carnaval zitten er weer op en dus is er nu tijd om echt op verkiezingstournee te gaan. Met een groep van 18 leden van Groen Drimmelen hebben we afgelopen zaterdag Lage Zwaluwe, Drimmelen en Made bezocht. Op zoek naar kiezers. Het was een groot succes. We hebben veel kiezers gesproken en we hebben ook weer veel plasticafval boxen kunnen weggeven.

De actie met deze boxen is een doorslaand succes gebleken. Inmiddels zijn we bijna door de hele voorraad van 1.500 dozen heen. Er moeten nog enkele dozen worden bezorgd en de bestellingen blijven binnenstromen. We hopen daarom binnenkort een nieuwe voorraad te ontvangen.

Komende zaterdag is Groen Drimmelen op bezoek in Terheijden, Wagenberg en Hooge Zwaluwe. We hopen dan weer veel kiezers te spreken en hen er van te overtuigen dat een stem op Groen Drimmelen het beste is voor de gemeente Drimmelen.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal