Groen Drimmelen (VP/D66) nam deel aan succesvol verlopen Pub-quiz

De pas opgerichte Lionsclub Fuse organiseerde vrijdag 8 mei een Pub-quiz. De opbrengst van deze activiteit was bestemd voor de Stichting Leergeld. Het bedrag dat met deze actie werd ingezameld bedroeg ruim  € 1.100,00, een bedrag waarmee bestuurslid van de stichting Gerry Butter stil van werd. De Stichting Leergeld is een stichting die het voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen mogelijk maakt, mee te doen aan school-, sport- en muziek-activiteiten. 
Groen Drimmelen heeft de Stichting Leergeld al meermalen gesteund. Niet zo vreemd dus dat Groen Drimmelen met een team onder leiding van de fractieleden Jurgen Vissers en Miriam Tiekstra, aan deze activiteit deel heeft genomen.  Daarmee heeft de partij met plezier een bijdrage geleverd aan de steun voor deze stichting, die vele tientallen gezinnen in onze gemeente de helpende hand toesteekt. Meer informatie over de Stichting Leergeld kunt u vinden via http://www.leergeldwbo.nl
Wilt u meer weten over Groen Drimmelen? Ga dan naar onze website: https://www.groendrimmelen.nl/, of stuur een mail naar info@groendrimmelen.nl.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal