Groen Drimmelen (VP/D66) kijkt uit naar realisatie natuurspeeltuin

De Belhamel in Lage Zwaluwe heeft plannen om een natuurspeeltuin te creëren.  Groen Drimmelen is erg verheugd met deze plannen. Een natuurspeeltuin past namelijk perfect binnen onze gemeente. De slogan van gemeente Drimmelen is niet voor niks `de blauwgroene gemeente´.

Vorige week stemde Groen Drimmelen daarom ook in met de wijziging van het  bestemmingsplan voor de Belhamel. We vinden dat we ondernemers met dergelijke ideeën moeten stimuleren hun plannen te kunnen ontwikkelen en tot uitvoer te brengen. Dergelijke ondernemers zijn namelijk degene die er mede voor zorgen dat kernen in onze gemeente leefbaar blijven. Wij blijven ondernemers wel oproepen om de overlast voor de omgeving tot een minimum te beperken en hier de hand te reiken om bij overlast tot oplossingen te komen 

Via deze weg wensen we de eigenaren van de Belhamel veel succes. We kijken uit naar de opening van dit prachtige initiatief. Heeft u vragen of opmerkingen voor Groen Drimmelen (VP/D66)? Via onze website (www.groendrimmelen.nl) kunt u contact met ons opnemen.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal