Groen Drimmelen (VP / D66) is benieuwd naar uw mening!

Sinds enige tijd heeft Albert Heijn in Made een openstelling op zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur. Dit is een enorm succes gebleken. Het biedt mensen de vrijheid hun weekend helemaal zelf in te richten en hun boodschappen te doen, wanneer ze daar tijd voor hebben. Aan de andere kant wordt gebroken met de traditie dat de winkels op zondag gesloten zijn.
 

Er zijn voor- en tegenstanders, maar langzaam aan wordt in heel Nederland steeds meer gebruik gemaakt van de zondag als “winkeldag”. Vanuit de landelijke overheid is hiervoor regelgeving opgesteld. In de praktijk betekent dit dat er in de gemeente Drimmelen slechts 1 supermarkt op zondag open mag zijn. En is dit dan wel helemaal eerlijk, omdat op die manier slechts 1 dorp in de gemeente hiervan de voordelen heeft?

 

Het college van B&W is voornemens te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om in de gemeente Drimmelen binnen de bestaande regelgeving de winkelopenstelling te verruimen.

Mede om die reden is Groen Drimmelen (VP / D66) benieuwd naar uw mening:

 

De zondagopenstelling (16.00 uur – 20.00 uur) van AH in Made is een succes. Vindt u dat alle supermarkten in de gemeente Drimmelen op zondag open mogen zijn?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal