Groen Drimmelen (VP/D66) gaat vol voor nieuwe huisvesting Scouting Zwalaho Lage Zwaluwe

Afgelopen donderdag is op initiatief van Groen Drimmelen (VP/D66) door de gehele raad een motie aangenomen om zo snel mogelijk te komen tot nieuwe huisvesting voor Scouting Zwalaho uit Lage Zwaluwe.
Jürgen Vissers, fractievoorzitter Groen Drimmelen (VP/D66): “In 2008 hebben we de scoutingverenigingen in Made en Terheijden aan passende huisvesting geholpen. We hebben de scouting Lage Zwaluwe toen beloofd dat voor hen de oplossing lag binnen het project Lage Zwaluwe-West. Omdat die plannen zijn stilgevallen, zit Zwalaho nog steeds in de tijdelijke huisvesting. We hebben als gemeente nu de morele plicht om ook Zwalaho te helpen. Zij hebben daarop net zo veel recht als de verenigingen in Made en Terheijden.”
Het college heeft toegezegd aan de slag te gaan om in overleg met Zwalaho zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden. Groen Drimmelen (VP/D66) gaat vol voor die oplossing.
Kennis maken met Groen Drimmelen (VP/D66)? Wij vergaderen dinsdag om de 2 weken vanaf 19.30 uur op het gemeentehuis. Kijk ook op onze website, www.groendrimmelen.nl of stuur ons een mail: info@groendrimmelen.nl. 
Het moet duurzaam, het moet sociaal en daarbij vertrouwen we op de eigen kracht van onze inwoners en verenigingen!

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal