Groen Drimmelen (VP/D66) deelt uit

Groen Drimmelen (VP/D66) is een partij die niet alleen bezig is met de lokale politiek. De partij steunt ook ieder jaar weer een aantal goede doelen. De leden kunnen doelen voordragen, waarna in een ledenvergadering een besluit valt. Dit jaar steunt Groen Drimmelen (VP/D66) drie doelen.

Het eerste doel is de schrijfgroep Drimmelen van Amnesty International. De schrijfgroep heeft zijn oorsprong in Terheijden, maar is inmiddels actief voor de hele gemeente Drimmelen. Met enige regelmaat worden brieven geschreven aan de leiders van landen, waarmee aandacht wordt gevraagd voor het lot van met name genoemde politieke gevangenen.

De fonkelnieuwe stichting The Dream Factory is het tweede goede doel dat dit jaar door ons wordt gesteund. Deze stichting, een initiatief van o.a. Tim Ovington, laat dromen van kinderen uitkomen, voor wie het helemaal niet vanzelfsprekend is dat zij onderwijs krijgen, hun talenten kunnen ontwikkelen, of een veilig thuis hebben. Een doel dat bijna vanzelfsprekend op onze steun kan rekenen.

Tenslotte steunt Groen Drimmelen (VP/D66) het initiatief van Sovak om een groep cliënten, met een aantal begeleiders, de Mont Ventoux te laten beklimmen. 

Groen Drimmelen (VP/D66) is een partij die midden in de Drimmelense samenleving staat. Een partij die in de raad en het college vooral staat voor een samenleving waar iedereen gelijke kansen krijgt, maar waarin mensen ook zoveel mogelijk zelf initiatieven nemen. Een samenleving die het verenigingsleven koestert en waarin vrijwilligers worden gewaardeerd. Maar ook een partij die verder kijkt dan de korte termijn. De toekomst van de huidige, maar ook die van toekomstige generaties vinden wij belangrijk. Vindt u dat ook? Kom dan met ons meedoen. Meer informatie vindt u op www.groendrimmelen.nl. Lid worden? Een 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal