Groen Drimmelen (VP/D66) bezoekt Hooge en Lage Zwaluwe

Praat mee over de toekomst van jouw dorp op 11 november

Wat moet er de komende 4 jaar in Hooge en Lage Zwaluwe gebeuren? 
In gesprek met inwoners werken we aan een top 5 van belangrijke ontwikkelingen voor de dorpen. Zaterdag 11 november starten we in de ochtend in Lage Zwaluwe en ‘s middags gaan we in gesprek in Hooge Zwaluwe. We nodigen alle inwoners, verenigingen en instellingen uit om mee te doen.
De afgelopen 4 jaar is het nodige gebeurd in Lage Zwaluwe. De scouting heeft een nieuw onderkomen, in de haven is het nodige aangepakt, met veel succes vaart er nu een pontje, het Dega terrein wordt ontwikkeld, er worden huizen gebouwd in de Repel, de Oudeweg is grondig aangepakt en voor de Gaete en Loonsedijk lijkt er een oplossing aan te komen voor de verkeersoverlast. 
In Hooge Zwaluwe heeft de start van Onze Kerk een impuls gegeven aan de levendigheid in het dorp. Onder elkaar wordt veel ondernomen met Hooge Zwaluwe voor Mekaar en HZ op Spoor. Maar denk ook aan de maandelijkse dorpsborrel in de molen. Op de plek van de Frederik Hendrikschool  zijn woningen gebouwd en er komt nog een bouwproject aan bij de Prinses Margrietstraat. De toegankelijkheid van de Zonzeel wordt verbeterd. De oplossing voor de verkeersproblematiek in de Zoutendijk komt er aan.
Dat zijn goede ontwikkelingen voor de dorpen. Maar stilstand is achteruitgang daarom willen we met de mensen in Hooge en Lage Zwaluwe in gesprek. Wat zetten we op de agenda voor de komende 4 jaar? Welke ontwikkelingen helpen het dorp weer een stap verder  vooruit?
In Lage Zwaluwe starten we om  10.00 uur in woonzorgcentrum De Ganshoek. Kom langs om met ons een kop koffie te drinken met iets lekkers erbij. Daarna maken we een toer door het dorp om een aantal specifieke plekken te bezichtigen. We nodigen u uit om met  ons mee te gaan.
In Hooge Zwaluwe starten we vanuit Onze Kerk om 14.30 uur met een rondwandeling door het dorp. Loop met ons mee en praat ons bij over de gewenste ontwikkelingen in het dorp. Met HZ voor Mekaar als gids weten we zeker dat we op alle belangrijke plekken komen. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat we daarna nog even langskomen in de molen. Een lekker biertje aan het eind van zo´n dag gaat er dan wel in.
Wilt u graag deelnemen dan is het handig voor de organisatie dat u zich via de mail aanmeldt bij info@groendrimmelen.nl. Spontaan binnen lopen of aansluiten bij de rondwandeling mag natuurlijk ook. 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal