Groen Drimmelen (VP/D66): ’t Klaverblad Drimmelen volwaardige school

 In mei organiseerde de Stichting Behoud Kleine Scholen een erg interessante miniconferentie in ’t Klaverblad in Drimmelen. Anita van Gennip en Miriam Tiekstra van Groen Drimmelen waren hierbij aanwezig.

Wist u al dat het leerlingenaantal van ’t Klaverblad bijna verdubbeld is in enkele maanden? Een enorme prestatie. Dit dankzij de enthousiaste ouders, leerkrachten en directeur. Tijdens deze avond bleek wel dat zij met zijn allen ontzettend hard bezig zijn hun school weer op de kaart te zetten. Iets dat ook goed lukt, want er komen inmiddels kinderen vanuit de hele regio naar ‘t Klaverblad.

Groen Drimmelen sprak ook met enkele ouders. Deze ouders zijn ontzettend enthousiast, met name over de kleinschaligheid en het digitale onderwijs. Zo sturen de leerlingen overdag wel eens een foto met hun iPad naar hun ouders op het werk om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Daarnaast waarderen de ouders de individuele aandacht en programma’s die elk kind krijgt. Ten slotte prijzen de ouders de betrokken sfeer op de school.

De school laat zien dat het uitstekend, individueel, digitaal en flexibel onderwijs kan bieden en dat het Klaverblad daarmee een volwaardige school is in de gemeente Drimmelen. We hopen dan ook dat ’t Klaverblad behouden blijft en doorgaat op deze ingeslagen weg.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal