Groen Drimmelen bespreekt op 2 december de toekomst van de Drimmelense zwembaden

In 2018 eindigt de huidige exploitatieovereenkomst voor het Puzzelbad en de Randoet tussen de gemeente Drimmelen en Optisport. De vraag wat is de toekomst van beide baden is dan ook bijzonder actueel. Voor Groen Drimmelen reden om daar op 2 december a.s. tijdens de najaarsvergadering over van gedachten te wisselen. 
Groen Drimmelen wil hier niet alleen met haar leden over praten. Wij vinden het ook belangrijk m te weten welke gedachten er bij onze inwoners en betrokkenen uit de gemeente over dit onderwerp leven. 
We hebben o.a. de huidige exploitant uitgenodigd om ons te informeren over wat er voor de lange termijn zoal komt kijken om de beide baden in stand te houden. Zij kunnen ons ook vertellen wat voor trends er zijn als het gaat om de exploitatie van (openlucht)baden waar op langere termijn rekening mee gehouden moet worden. 
Ook nodigen wij de Vrienden van het Puzzelbad uit. Zij kunnen ons vertellen wat zij zoal doen om het Puzzelbad (mede) in de lucht te houden. Zou iets soortgelijks ook mogelijk zijn voor de Randoet? Wat zou er moeten gebeuren met de Randoet als er geen werkzaamheden door vrijwilligers gedaan wordt? 
Andere vragen die voor ons van belang zijn: Kunnen zwembaden als het Puzzelbad en de Randoet ook volledig door vrijwilligers gerund worden? Is het gezien de technische staat van beide baden, misschien beter om een geheel nieuw bad te bouwen? 
Kortom wil je mee praten over de toekomst van de zwembaden in de gemeente Drimmelen kom dan op 2 december naar onze najaarsvergadering. Aanvang 20:00 uur, locatie: Plexat, te Wagenberg. 
Volg ons ook op internet: www.groendrimmelen.nl , 
facebook: https://www.facebook.com/GroenDrimmelen/  ,  en 
Twitter https://twitter.com/groendrimmelen 
Wil je contact met ons: stuur een bericht naar info@groendrimmelen.nl 

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal