Dit zijn de kandidaten van Groen Drimmelen (VP/D66) – Nummer 4: Arjen van den Broek

Groen Drimmelen (VP/D66) is een optimistische en toekomstgerichte partij.  Wij zijn groen én vooruitstrevend. We werken dorpsgericht met de inwoners, organisaties en ondernemers aan een fijn, mooi en sociaal Drimmelen.

Deze zinnen zijn de kern van het verkiezingsprogramma van Groen Drimmelen (VP/D66). Het zijn uitgangspunten waarin ik mijzelf herken en die ik graag als raadslid de komende 4 jaar wil uitdragen.

Ik ben Arjen van den Broek. Ik ben getrouwd met Petro en wij hebben twee dochters. Sien van 12 en Kaat van 9 jaar oud. Wij wonen sinds 2017 met heel veel plezier in het mooie Terheijden.  Ik stel mij graag aan de hand van de kernwoorden van Groen Drimmelen (VP/D66) aan jullie voor.

Optimistisch: Voor mij is het glas altijd halfvol. Ik wil optimisme naar de gemeentepolitiek brengen. Geen geklaag en gemopper. Maar kijken naar kansen om samen met inwoners en organisaties Drimmelen fijn, mooi, sociaal en veilig te maken. Ik houd van het denken in oplossingen en niet in populaire praatjes.

Toekomstgericht: Er zijn grote problemen die we moeten oplossen. Denk aan het duurzaam bouwen van woningen. Maar ook het behouden van goede zorg. En natuurlijk het beschermen van onze natuur en onze leefomgeving. De komende 4 jaar zijn dit thema’s waarop ik mij zal inzetten zodat we ook in de toekomst prettig in Drimmelen kunnen wonen.

Groen: Groen zit niet alleen in onze naam. Het  is een rode draad in ons verkiezingsprogramma. We zijn al jaren de groenste partij van Drimmelen. Ik maak mij er hard voor om dit ook de komende 4 jaar te zijn.

Vooruitstrevend: De gemeentepolitiek doet er toe. Waar nodig zullen we ambitieuze voorstellen doen, met de blik op de toekomst en met onze inwoners voorop.

Samen: In de gemeentepolitiek bereik je niets alleen. Wij willen graag met iedereen die optimistisch, vooruitstrevend en toekomstgericht is samenwerken. Met collega politieke partijen, organisaties en natuurlijk met onze inwoners. Samen is wat ons betreft geen naam, maar een uitgangspunt.Meer weten. Volg ons op instagram of facebook: groendrimmelen

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal