Dit zijn de kandidaten van Groen Drimmelen (VP/D66)- nummer 30: Domien van den Berg

Al vanaf 1979 ben ik lid van D66. Daar deze partij, reeds vanaf het begin heeft aangetoond, ook in Made en Drimmelen,  een stabiele lokale partij te zijn, heeft ook Groen Drimmelen altijd mijn steun gehad.

Mede door mijn werkzaamheden ben ik een Waterschapper in hart en nieren geworden. Door deze politieke partij ben ik in 1989 voor het eerst in het Waterschapsbestuur gekozen. In totaal heb ik meer dan 25 jaar zitting gehad in de verschillende Waterschapsbesturen.

Tevens heb ik door mijn werkzaamheden 44 jaar ervaring op kunnen doen met grond-, oppervlakte- en afvalwater. Gezien o.a. de klimaatsveranderingen zal Groen Drimmelen zeker in de toekomst nog gebruik willen maken van deze ervaringen en specifieke kennis op het gebied van water.

In Drimmelen wil men woningen gaan bouwen buitendijks en in het gebied van de moeren. Dit vereist speciale kennis en afweging van risico’s. De Standhazensedijk is niet voor niets aan het schuiven. In de nieuwsbrief van waterschap Brabantse Delta kan men de ontwikkelingen van de dijk de komende jaren volgen.  

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied. Van een prachtig natuurgebied moet men ook kunnen genieten, daarom moeten een aantal vaarwegen bevaarbaar blijven.

Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend, een stem van een kiezer schept daarom ook verplichtingen. Daar wil ik graag voor gaan.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal