Dit zijn de kandidaten van Groen Drimmelen (VP/D66)- Nummer 3: Leo Mol

Mijn naam is Leo Mol. Sinds mijn vierde levensjaar woon ik in Terheijden en alleen tijdens mijn studie heb ik enkele jaren ergens anders gewoond.

Inmiddels ben ik 48 jaar oud en woon ik met mijn vrouw, zoon en dochter nog steeds in Terheijden. Als ik niet met de lokale politiek bezig ben, werk ik als wiskundeleraar in het voortgezet onderwijs. In mijn vrije tijd maak en luister ik graag muziek.

De afgelopen twee raadsperiodes ben ik namens Groen Drimmelen (VP/D66) raadslid in de gemeenteraad geweest, waarvan de laatste drie jaar als fractievoorzitter van onze partij. Ook tijdens de komende verkiezingen sta ik op de lijst. Ik ga graag nog een periode door in de gemeenteraad, omdat er nog genoeg te doen is waar ik me voor wil inzetten.

Zo sta ik voor een sterke lokale democratie waarin inwoners kunnen meedenken over gemeentelijk beleid en kunnen meedoen om onze gemeente nog mooier te maken. Daarnaast probeer ik te zorgen dat we er alles aan doen om onze natuur en biodiversiteit te beschermen, en de schade aan milieu en klimaat te verminderen en herstellen. Als inwoners en gemeenteraad kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het leefbaar houden van onze gemeente door te zorgen voor verduurzaming waar dat mogelijk is. Ik vind dat we er alles aan moeten doen om onze mooie gemeente zo groen en duurzaam mogelijk door te geven aan onze kinderen en alle generaties die daarna komen.

Groen Drimmelen (VP/D66) is een partij die zowel de grote lijnen ziet om onze wereld mooier en socialer te maken, maar ook op details let en ervoor zorgt dat iedereen mee kan doen en waar nodig ondersteund wordt bij alle uitdagingen waar we mee te maken hebben. De komende jaren worden de plannen rondom de energietransitie en verduurzaming van onze samenleving steeds concreter, waarbij het belangrijk is dat we de juiste keuzes maken. Deze keuzes gaan over het verduurzamen van de samenleving, maar ook over hoe we zorgen dat iedereen kan meedelen in de voordelen van de energietransitie.

Stem op 14, 15 of 16 maart voor een duurzame, sociale en eerlijke toekomst op Groen Drimmelen (VP/D66)!

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal