Dit zijn de kandidaten van Groen Drimmelen (VP/D66)- Nummer 2: Roxanne Pruijsers-Heijmans

Vrouw met een missie: “Ik wil een rolmodel kunnen zijn voor (jonge) vrouwen”

Het is tijd om iets te vertellen over mezelf voor de mensen die mij nog niet kennen! Ik ben Roxanne Pruijsers-Heijmans, 35 jaar oud en 4 jaar woonachtig in Made. Ik woon daar samen met mijn man Max, onze tweeling Loek en Siem en onze hond Mokkel. Daarvoor heb ik 31 jaar in Terheijden gewoond. In 2009 ben ik afgestudeerd als criminoloog, maar na mijn afstuderen heb ik vrijwel meteen van mijn passie mijn werk gemaakt: het opleiden van jonge mensen die onze arbeidsmarkt zo hard nodig heeft. Dat doe ik met veel plezier bij Avans Hogeschool. Mijn guilty pleasures zijn naturel ribbelchips en ‘foute muziek’. Ik heb een liefde voor jurkjes, lezen, uit eten gaan, stappen met vrienden en vind het bezoeken van festivals de ultieme uitlaatklep (naast hardlopen).  

Optimistisch en toekomstgericht 

Groen Drimmelen (VP/D66) is optimistisch en toekomstgericht. Die insteek past bij mij. Koesteren wat goed gaat, maar ook kijken naar wat er beter kan om een fijn, mooi en sociaal Drimmelen te behouden. En het juiste doen, niet het makkelijkste. De invulling van die ‘blik op de toekomst’ maken we als Groen Drimmelen (VP/D66) niet alleen. We doen dat met onze inwoners, organisaties en ondernemers. 

Investeren in jeugd en hen die het nodig hebben

Als moeder van twee jonge kinderen, maar ook vanuit mijn achtergrond als criminoloog en ervaring in het onderwijs, vind ik het belangrijk dat alle Drimmelenaren gelijke kansen krijgen en zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, betrokken en tevreden inwoners. Dat is mogelijk door goed onderwijs, een prettige leefomgeving en voldoende mogelijkheden voor ontspanning. Maar ook door in te zetten op preventie ter voorkoming van zwaardere ondersteuning en/of zorg en mensen te helpen daar waar het nodig is. Daar ga ik mezelf de komende jaren hard voor maken.

Persoonlijke missie: rolmodel voor (jonge) vrouwen

Mijn persoonlijke missie is om een rolmodel te kunnen zijn voor (jonge) vrouwen. Hen inspireren om uitdagingen aan te gaan. Om in het diepe te springen en hun dromen te volgen. Het gesprek met hen aangaan over alle hobbels die je daarbij soms moet trotseren op zakelijk én privévlak. Maar wat ik vooral wil benadrukken is dat diversiteit op alle niveaus en binnen alle organisaties van groot belang is. En dat er door zaken slim te regelen veel meer mogelijk is dan je op het eerste gezicht denkt. Wij mogen elkaar als vrouwen daarin best wat meer steunen en aanmoedigen. Dus grijp die kans! Ga het GEWOON DOEN en help mij om als volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad te komen door op 14, 15 of 16 maart op mij te stemmen! 

We komen naar je toe!

Op zaterdag 5 maart a.s. zijn we van 9.00-10.30 uur in Drimmelen, van 11.00-12.30 uur in Lage Zwaluwe, van 14.00-15.00 uur in Hooge Zwaluwe en vanaf 15.30-17.00 uur in Made. Kom naar ons toe en ga met ons in gesprek over onze standpunten. Tot dan!

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal