Dit zijn de kandidaten van Groen Drimmelen (VP/D66) – Nummer 7: Miriam van de Werken – Tiekstra

14, 15 en 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Wie zijn de kandidaten van Groen Drimmelen (VP/D66)?

Plek 7 op de lijst van Groen Drimmelen (VP/D66) is voor mij gereserveerd, mijn naam is Miriam van de Werken – Tiekstra, 33 jaar oud en ruim 30 jaar woonachtig in Made. Politiek is mij niet onbekend, bijna 6 jaar ben ik namens Groen Drimmelen raadslid geweest in onze mooie gemeente Drimmelen. Ruim 2 jaar geleden besloot ik een stapje terug te doen in de politiek omdat het lastig te combineren werd met mijn werk, verenigingen en privé. Inmiddels ben ik moeder van een prachtig klein meisje.

Ruim 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd als pedagoog. Nu werk ik bij een zorgverzekeraar. Hierdoor heb ik de meeste interesse voor de jeugdzorg en de zorg. Het belangrijkste vind ik dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. Ieder kind moet gelijke kansen krijgen en veilig op kunnen groeien. Hiervoor hebben we de hele maatschappij nodig. 

Zelf ben ik actief in het verenigingsleven, al vele jaren speel ik klarinet bij Harmonie St. Caecilia en sinds twee jaar ben ik voorzitter van Judoclub Made. Onze gemeente heeft heel veel verenigingen en vrijwilligers die zorgen voor vele activiteiten. Daar mogen we heel trots op zijn. Dankzij deze verenigingen en de vele vrijwilligers kan ieder kind (en iedere volwassene) meedoen aan sport, cultuur of andere activiteiten.

Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal