Alle Juffen en Meesters zijn Helden!

GROEN DRIMMELEN (VP/D66): ONDERWIJS EN KINDEROPVANG IN HET ZONNETJE!

De scholen en kinderopvang zijn weer opgestart! De scholen nog voor 50%, de kinderopvang voor de volle 100% en zelfs meer. Maar 50% opstarten, betekent 150% werk. En dat is trouwens al vele weken zo, want het heeft qua organisatie nogal wat gevergd na de verplichte sluiting vanaf 16 maart.

Voor Groen Drimmelen (VP/D66) tijd om alle juffen en meesters in het zonnetje te zetten. De fractie- en steunfractieleden gingen daarom afgelopen maandag met een mooie bos bloemen naar alle scholen en kinderopvangorganisaties toe, zodat er de komende week in alle personeelskamers een mooie fleurige opvrolijking staat. Alle gastouders in onze gemeente bedanken wij via deze weg, omdat het onhaalbaar was om ook hen allemaal letterlijk in het zonnetje te zetten.

Groen Drimmelen (VP/D66) wil via deze weg haar extra waardering uitspreken voor hoe er de afgelopen periode vormgegeven is aan onderwijs en opvang na de verplichte sluiting.

“Jullie zijn allemaal helden! Mede namens alle kinderen en hun ouders bedankt!”. 

Groen Drimmelen (VP/D66) is een lokale politieke partij: onderwijs is voor ons één van de belangrijkste pijlers in onze samenleving.


Naam

Contactgegevens

Adresregel 1
Adresregel 2
Adresregel 3

Achtergrond

Achtergrondverhaal